Rss Feed
  1. Marti, 25 februarie 2014,  pe langa declaratiile lunare obisnuite , sunt scadente si  urmatoarele declaratii:

    • Declararea şi plata impozitului pe profit pe anul precedent Formular 101 (format electronic). Aceasta trebuie depusa insa DOAR DE:
    -Organizaţiile nonprofit

    -Contribuabilii care obţin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice şi a cartofului, pomicultură şi viticultură.


    • Depunerea Cererii privind utilizarea ca perioadă fiscală pentru TVA a semestrului sau anului calendaristic pentru anul curent Formular 306.

    • Depunerea Declaraţiei informative privind livrările de bunuri şi prestările de servicii efectuate în anul …Formular 392A pentru anul precedent (format electronic).
    Aceasta trebuie depusa de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 a căror cifră de afaceri efectiv realizată la finele anului calendaristic este inferioară sumei de 220.000 lei


    • Depunerea Declaraţiei informative privind livrările de bunuri, prestările de servicii şi achiziţiile efectuate în anul … Formular 392B pentru anul precedent (format electronic)
    Aceasta trebuie depusa de persoanele impozabile neînregistrate în scopuri de TVA conform art.153, a căror cifră de afaceri realizată la finele anului calendaristic, excluzând veniturile din vânzarea de bilete de transport internaţional rutier de persoane, este inferioară sumei de 220.000 lei.

    • Depunerea Declaraţiei informative privind veniturile obţinute din vânzarea de bilete pentru transportul rutier internaţional de persoane, cu locul de plecare din România în anul ...” Formular 393 pentru anul trecut (format electronic)
    Aceasta trebuie depusa de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153, care în cursul anului precedent au prestat servicii de transport internaţional de persoane.